Norddjurs Kattepension er en kattepension med i alt 20 bokse, hvoraf 9 af boksene er beregnet til flere katte, fra samme husstand således, at du kan have hele familien samlet ét sted.

Der er tale om lyse og fine forhold, hvor alt er lavet efter Fødevarestyrelsens regelsæt således, at din kat får et godt ophold hos Norddjurs Kattepension. Hos os er din kats velbefindende i højsædet, således du trygt kan overlade din kat hos os, uden at skulle bekymre dig om denne.

Alle vores bokse har udvendig løbegård i direkte forbindelse med boksen. Alle katte vil få mulighed for at komme udendørs i løbegård i løbet af dagen, hvor der ligeså er indrette med det helt rette udstyr for alle typer katte. Der er lækker mad morgen og aften, og rig mulighed for at bruge kattebakken i eget bur.

Kig forbi vores gallery, hvor du nemt kan få et overblik over vores faciliteter, inden du laver en aftale med os. Har du spørgsmål til opholdet hos Norddjurs Kattepension, så står ikke tilbage fra at kontakt os pr. telefon eller e-mail.

Om os billede