Står i og skal på ferie, på weekendtur eller har i en presset uge hvor i har travlt og derfor ikke kan passe jeres katte?

Så kan Norddjurs kattepension hjælpe jer, vi kan stå for pasning af jeres katte når i ikke selv har tid til det eller hvis i skal ud og rejse og jeres familie ikke kan stå for jeres kattepasning nær Århus. Vi sætter din kats velbefindende i højsædet og hvis du ønsker at få et overblik over vores faciliteter kan du se dem her. Mangler du også kattepasning i Randers eller Norddjurs, hører vi også meget gerne fra dig!

Kattepasning med udvendig løbegård

Alle vores bokse kommer med en udvendig løbegård som er i forbindelse med boksen, din kat vil derfor have mulighed for at komme ud i løbegården hverdag, hvor boksen er udstyret med det rette udstyr til alle typer katte.

Derudover får din kat lækkert mad både morgen og aften i alt den tid hvor vi står for pasningen. Der er ligeledes kattebakke i hver af burene.

Du kan derfor trygt efterlade din kat hos os, uden at du behøver at bekymre dig om den. Vi går op i din kats velvære når den er hos os. Derfor tager vi også en god snak om din kats vaner, inden vi skal stå for jeres kattepasning.

Dette giver de bedste og mest trygge forhold for din kat, og derfor er dette rigtig vigtig for os, så din kat får det bedste ophold i vores katte pension.

Derfor er det vigtigt for os at, tage en snak enten telefonisk eller over mail inden vi står for din pasning af din kat eller katte.

Hvad tilbyder Norddjurs Kattepension?

 • Individuel opmærksomhed og kærlig pleje til din kat
   
 • Godt udstyrede faciliteter til leg og afslapning
   
 • Mulighed for daglig motion og socialisering
   
 • Regelmæssig fodring med kvalitetsfoder
   
 • Daglig rengøring og vedligeholdelse af faciliteterne

Kontakt os for mere information om kattepasning

Hvis du ønsker at få mere information omkring vores pasning af katte og vores kattepension, er du mere end velkommen til at kontakte os på 40 17 99 04 eller sende en mail til kontakt@norddjurskattepension.dk.

Vil du lære mere om vores kattepension, kan du læse videre om os her. Før vi tager os af din kat, anbefaler vi altid at du læser alt det praktiske, så din kat kan få det bedst mulige forløb. Du kan læse de praktiske informationer her

Se vores priser her