Står i og skal på ferie, på weekendtur eller har i en presset uge hvor i har travlt og derfor ikke kan passe jeres katte?

Så kan Norddjurs kattepension hjælpe jer, vi kan stå for pasning af jeres katte når i ikke selv har tid til det eller hvis i skal ud og rejse og jeres familie ikke kan stå for jeres kattepasning i Randers. Vi sætter din kats velbefindende i højsædet og hvis du ønsker at få et overblik over vores faciliteter kan du se dem her. Mangler du også kattepasning i Norddjurs eller Århus, hører vi også meget gerne fra dig!

Kattepasning med udvendig løbegård

Alle vores bokse kommer med en udvendig løbegård som er i forbindelse med boksen, din kat vil derfor have mulighed for at komme ud i løbegården hverdag, hvor boksen er udstyret med det rette udstyr til alle typer katte.

Derudover får din kat lækkert mad både morgen og aften i alt den tid hvor vi står for pasningen. Der er ligeledes kattebakke i hver af burene.

Du kan derfor trygt efterlade din kat hos os, uden at du behøver at bekymre dig om den. Vi går op i din kats velvære når den er hos os. Derfor tager vi også en god snak om din kats vaner, inden vi skal stå for jeres kattepasning.

Dette giver de bedste og mest trygge forhold for din kat, og derfor er dette rigtig vigtig for os, så din kat får det bedste ophold i vores katte pension.

Derfor er det vigtigt for os at, tage en snak enten telefonisk eller over mail inden vi står for din pasning af din kat eller katte.

Hvad tilbyder Norddjurs Kattepension?

 • Individuel opmærksomhed og kærlig pleje til din kat
   
 • Godt udstyrede faciliteter til leg og afslapning
   
 • Mulighed for daglig motion og socialisering
   
 • Regelmæssig fodring med kvalitetsfoder
   
 • Daglig rengøring og vedligeholdelse af faciliteterne

Kontakt os for mere information om kattepasning

Hvis du ønsker at få mere information omkring vores pasning af katte og vores kattepension, er du mere end velkommen til at kontakte os på 40 17 99 04 eller sende en mail til kontakt@norddjurskattepension.dk

Se vores priser her