Er kufferten pakket og mangler du kun lige den enkelte sidste detalje vedr. katte pasning inden du kan sætte dig ind i flyet og drømme om palmer, strand og sol? Så er en kattepension i Østjylland måske det helt rette valg for dig.

icon
Norddjurs Kattepension


Lad Norddjurs Kattepension passe din kat i vores nybygget faciliter i Ørsted. Kontak os allerede i dag på 40179904 og lad os give din kat en oplevelse!

Geografien er selvfølgelig vigtigt, men i et lille land som Danmark tager det ikke længe at køre imellem regionerne og hvis flyet alligevel går fra Billund, så ser vi ingen grund til her ved Norddjurs Kattepension, at I ikke skulle have muligheden for at svinge bilen forbi Ørsted, så din kat kan få det bedst mulige ophold i en kattepension i Østjylland. Læs meget mere om hvor vi er placeret på vores kontakt side og grib endelig røret hvis i skulle have nogle spørgsmål vedr. pasningen.

Find den rette kattepension på Djursland

Djursland er et skønt grønt område med en masse smukke natur og derfor det ideel sted for din katte at tilbringe sin tid mens du selv er af sted på ferie eller lignende. Der findes en række kattepensioner på Djursland og det er også her Norddjurs Kattepension er placeret.

kattepension i Østjylland 1

En kattepension i Østjylland og især på Djursland har en række privilegier både i forhold til priser og størrelse. Huspriserne i dette område er nemlig ikke så høje som nær de større byer som f.eks. Randers og Aarhus og man får meget mere for pengene på denne grønne perle. Dette kommer selvfølgelig brugerne af kattepensionerne lokaliseret i dette område til gode.

Og i allervigtigst så kommer det dine kære katte til gode. De får en masse plads at boltre sig på uden at blive generet af andre katte der også bliver passet hvis de ikke ønsker dette, de befinder sig i rolige omgivelser uden for meget trafikstøj, så det ikke bliver generet eller stresset under deres ophold. Og alt dette uden du bliver ruineret fordi priserne på en kattepension i dette område som f.eks. Norddjurs Kattepension er et udmærket eksempel på, har nogle meget fair priser.

Dette skal du være opmærksom på ved valg af kattepension

Lige meget hvor i landet og ved hvilken kattepension du vælger at få dine kære kæledyr passet mens du selv ligger i sydens sol, så er der en række faktorer der er gode at være opmærksomme på både før, under og efter valget af pension. Det handler i de fleste tilfælde om at bruge sin sunde fornuft og ikke være bange for at tage kontakt til og evt. den kattepension du har udset dig. Inden du siger ja tak til opholdet vær da sikker på det lever op til dine og ikke mindst dit kæledyrs behov.

kattepension i Østjylland

Overvej at placerer katten i pensionen inden du selv rejser, hvis der skulle være nogle startvanskeligheder og ring gerne til pensionen under opholdet og forhør dig om alt er som det skal være.

Hvis alt er forløbet som det skal under pasningen, sørg da for at holde en god og venskabelig kontakt med pensionen, så det er nemt at få din kat passet næste gang det bliver en nødvendighed.

Her hos den skønne kattepension i Østjylland – Norddjurs Kattepension er vi altid parate til at give dig og vigtigst af alt din kat den bedst mulige oplevelse. Vi er rigtige katte mennesker og vil elske at tage os af din kat når du selv er forhindret. Du har altid mulighed for at lære os bedre at kende og kontakt os meget gerne når som helst!