Har man en kat vil man selvfølgelig gerne have, at denne har det så godt som muligt. Men typisk vil man også selv gerne kunne komme ud og rejse, og i visse tilfælde kan dette kræve at man sender sin kat på et kattehotel.

icon
Norddjurs Kattepension


Lad Norddjurs Kattepension passe din kat i vores nybygget faciliter i Ørsted. Kontak os allerede i dag på 40179904 og lad os give din kat en oplevelse!

Overvejelser inden kattehotel

Men vil din kat overhovedet kunne klare at komme på kattehotel og hvad skal du kigge efter, når du vælger det helt rigtige katte hotel?

Svaret er ikke simpelt, selvom man ønsker at det skal være det. Med i sine overvejelser skal man nemlig have pris, hvor stort katte hotellet er, hvilke ydelser de har, hvilken plads tilbyder de din kat, hvor meget de kæler med din kat pr. dag og meget mere. Samtidig skal du også kigge på om din kat rent faktisk vil kunne klare at møde mange nye mennesker og andre katte.

Katte er et følsomt dyr og det kan derfor hurtigt føle at det hele bliver for meget, og når katten kommer hjem igen, vil den være forandret hvis den har været stresset i en uge i streg.

kattehotel

Kig på et kattehotels anmeldelser

Når du har besluttet dig for, at din kat skal på kattehotel og samtidig har gjort dig nogle overvejelser over hvad der er vigtigst for dig, er du klar til at vælge det helt rigtige sted.

Start dog med at kigge på de mange kattehotellers anmeldelser. Ved at gøre dette, kan du hurtigt få et førstehåndsindtryk med hvem der er gode til at passe på dyr og hvem der bare behandler dem skidt. Dette kan hurtigt klares på Trustpilot eller andre danske anmeldelsessider.

Find det bedste kattehotel og gå ind på deres hjemmeside. Her vil du kunne se hvad du kan forvente af et femstjernet hotel. Sammenlign det med flere relevante kattehoteller som du tidligere har fundet. På denne måde finder du den store forskel på de forskellige hoteller.

De væsentlige ændringer vil typisk være værelsernes størrelser. Nogle kattehoteller tilbyder flere værelser med have, mens andre blot vil have et enkelt værelse. En anden stor ændring er åbningstiderne – nogle har åbent hele året rundt, uanset om det er søndag eller helligdag, mens andre holder lukket på disse dage (men stadig plejer kattene på katte hotellet).

Det kan i nogle tilfælde være svært at vurderer ud fra en hjemmeside, om dette er det rette kattehotel. Vi opfodre altid til at man tager kontakt til stedet og besøger dette hvis muligt inden beslutningen bliver truffet. Hos Norddjurs Kattepension har i altid muligheden for at kontakte os pr. mail, telefon eller via et besøg inden nogle beslutninger bliver truffet! Find alle vores kontakt informationer lige her.

katte hotel

Sundheden skal være i topform

Det helt rigtige kattehotel har sundheden i mente. Dette betyder at de gør en aktiv indsats for at forhindre lopper og orme i at være en del af hotellet. Alle hoteller bør tjekke kattene for lopper, hvis du altså ikke selv vil kæmpe med lopper i huset eller i lejligheden.

Samtidig er det også skidt, hvis katten har orme, da det hurtigt kan gå videre til andre katte.

At have en kat der ikke har lopper eller orme bør kun være godt – og det kan faktisk være en god måde, at bekæmpe disse små kræ på såfremt at du gerne vil disse til livs.

Der bør også være en dyrlæge tilsluttet kattehjemmet. Ved at have det, er du sikker på at katten får kvalificeret hjælp, hvis uheldet nu skulle være ude.