Hvis du skal ud og rejse er det vigtigt, at du finder det helt rigtige sted, som skal passe dine katte. Disse steder bliver i dagligdagen omtalt som en dyrepension, og kan give din kat et god ophold, imens du selv er bortrejst etc.

icon
Norddjurs Kattepension


Lad Norddjurs Kattepension passe din kat i vores nybygget faciliter i Ørsted. Kontak os allerede i dag på 40179904 og lad os give din kat en oplevelse!

Når du er gået i gang med søgningen skal du huske på, at det ikke er dine behov som skal være opfyldt. Tværtimod er det dit kæledyrs behov, som du skal have i mente. Er det en kat, som let bliver stresset et sted hvor der er hunde, skal du kigge efter dyrepensioner hvor der kun er dyr, som din kat vil kunne håndtere som f.eks. Norddjurs Kattepension.

Det er klart at man vil det bedste for sit dyr – men samtidig skal du også holde øje med prisen, betjeningen, åbningstider og meget mere. Typisk vil åbningstiderne være mellem 10-18 i hverdage og 10-14 i weekenden. Det kan dog variere og nogle steder vil de have åbent i længere tid.

dyrepension 2

I dagligdagen hører man oftest nyheder, som får en til at frygte en dyrepension. Det er dog enkelte tilfælde, og kigger man på hvor mange dyrepensioner der er i hele Danmark vil vi også hurtigt kunne regne ud, at det er sjældne tilfælde.

Hvis du gerne vil forhindre at dit kæledyr bliver udsat for stress og andre ubehageligheder mens det er på dyrepension, er det vigtigt at du ringer til pensionen. De fleste tilbyder at du kan komme ud og se deres pension og faciliteter. Den perfekte måde, hvis du gerne vil have et godt førstehåndsindtryk.

I dit besøg vil du også kunne lægge mærke til personalet og de andre småting, som ikke står på de forskellige pensioners hjemmeside.

Derfor er der fordele ved en dyrepension i Østjylland

At vælge en dyrepension i Østjylland er oftest det bedste for mange dyr. Det er klart, da disse pensioner i lang tid har vundet mange priser for at være de bedste i landet. Samtidig er der også meget plads i Østjylland og de forskellige dyrepensioner ligger tæt på skov, hundeparker eller blot har meget plads. Dette er også tilfældet ved Norddjurs Kattepension placeret i Ørsted nær Randers. Besøg gerne vores om side for endnu flere informationer.

En dyrepension på Sjælland vil derimod betale en overpris på huslejen. De vil have højere priser og knap så meget plads, som en dyrepension i Østjylland har.

Kigger du på hvem der driver dyrepensionen, vil du også hurtigt lægge mærke til at det er kærlige mennesker som elsker at omgås dyr. Nogle dyrepensioner har endda gårde med andre dyr, som de også tager sig af.

Som vi nævnte i indledningen vil prisen måske være en af de ting, som du kigger efter. Da det er billigere at drive en dyrepension i Østjylland vil det også være billigere for forbrugeren – altså dig.

dyrepension

Dit kæledyr får et værelse for sig selv

Alt efter hvilket dyrepension i Østjylland du vælger, vil dit kæledyr kunne få et værelse for sig selv. Disse værelser har, eller bør have, en lille gård, som dyret kan løbe rundt i. Dette er særligt vigtigt, hvis man er vant til at gå lange ture med sin hund – eller hvis man har en udekat. Derudover har intet dyr nogensinde taget skade af at komme ud, når den selv har lyst til at komme ud.

Nogle steder vil det være muligt at kunne bestille en boks, hvor der er flere hunde, katte eller lignende i. På denne måde vil den altid have en legekammerat at socialisere sig selv med. Har man mere end et kæledyr som skal passes af pensionen, vil det ligeledes være en god idé at sætte disse dyr sammen, da de kender hinanden – og ikke er helt alene på en dyrepension.